17
sep

19
sep
Örebro

Seminarium och utbildningsdagar: Naturen och integrationen: Språk & “kulturkrokar” i naturen.


Örebro 17, 18 - 19 september.

I samarbete med utbildningsledare från Örebro och Studiefrämjandet tar Centrum för naturvägledning, CNV, fram ett utbildningspaket riktat till kommuner som, tillsammans med lokala aktörer (till exempel Studiefrämjandet, Naturskyddsföreningen med flera.) vill ge nya svenskar möjlighet att utbilda sig till naturvägledare. Nu bjuder vi in till ett seminarium i Örebro 17 september med påföljande utbildningsdagar 18-19 september för den som vill fördjupa sig. Deltagare tar del av hur man i Örebro län framgångsrikt arbetar med natur- och kulturguidningar på olika språk, och ger möjlighet för nya svenskar att utbilda sig till naturguider och naturvägledare.

 


Kontaktinformation
Sidansvarig: cnv@slu.se