16
sep

20
sep
Göteborg

Adventure Travel World Summit 2019

2019 arrangeras den internationella kongressen Adventure Travel World Summit i Sverige och Göteborg. Kongressen samlar internationella researrangörer och medier med fokus på naturresor. Bakom ansökan står Visit Sweden, Tillväxtverket och flera svenska regioner.

Allt fler internationella turister efterfrågar naturnära upplevelser och söker efter det som är genuint, bekvämt och lättillgängligt. Sverige har en stark naturprofil hos utländska resenärer och den främsta associationen är ett vackert land med unik orörd natur, tillgänglig för alla. Öppenhet, frihet och hållbarhet rankas också högt.

2019 arrangeras Adventure Travel Trade Associations internationella kongress för naturresearrangörer och medier, Adventure Travel World Summit, i Göteborg. 850 deltagare från hela världen ska skapa nätverk och ta del av kunskap och nyheter inom naturturism, men också testa naturupplevelser i stora delar av Sverige med skräddarsydda program. 2018 hålls kongressen i Italien och i september 2019 i Sverige.


Kontaktinformation
Sidansvarig: cnv@slu.se