24
apr

27
apr
Wallby Säteri, Vetlanda

ATTA Guide Training - träff 2

Driver du ett aktivitetsbolag och vill fördjupa dina färdigheter inom guidning? Kanske har du redan en guideverksamhet som du vill lyfta till nästa nivå? I vår kommer vi på Smålands Turism, i samarbete med Adventure Travel Trade Association, att för första gången i Sverige erbjuda ATTA Guide Training, en avancerad guideutbildning för redan professionella guider.

ATTA Adventure Travel Trade Association är världens ledande nätverk för guide- och äventyrsreseföretag med medlemmar över hela världen. Organisationens syfte är att främja reseindustrin och utbildning av guider är en viktig del av deras verksamhet.

Utbildningen har utformats av professionella guider och äventyrsarrangörer och bygger på ISO certifieringen för guider ISO21101. ATTA Guide Training riktar sig till de med viss guideerfarenhet och syftar till att öka kunskapen och finslipa de praktiska färdigheter som krävs för att tillmötesgå den internationella marknaden. Utbildningen är utformad för att bygga vidare på befintlig kompetens och fackkunskap. Tidigare guideerfarenhet är därför en förutsättning. Utbildningen kommer anpassas till den regionella bakgrund de medverkande har, vilket kartläggs under första delen av guideutbildningen.

Program

24-27 april Guideutbildning

Jean-Claude och Jim kommer på ett interaktivt sätt kombinera teori och praktik, med utgångspunkt i det som kom fram under den förra träffen.


Kontaktinformation
Sidansvarig: cnv@slu.se