Fakta
Ort: Växjö
Lokal: Växjö Konserthus i centrala Växjö (Västra Esplanaden 10-14)
Arrangör: SLU Partnerskap Alnarp. Programmet utarbetat tillsammans med Jordbruksverket och Hushållningssällskapen i Skåne, Halland och Kalmar-Kronoberg-Blekinge.
Sista anmälningsdag: 16 november 2019
Pris: 1250-2600 kr, val görs i anmälningen
Mer information:
Deltagaravgift
Framgår när du kryssar i olika alternativ i anmälan:
- båda dagarna inklusive middag: 2 600 kr
- båda dagarna, ej middag: 2 100 kr
- en dag inklusive middag: 1 700 kr
- en dag, ej middag: 1 250 kr
I deltagaravgiften ingår konferensrapport, förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe. Vid middagen tisdag kväll ingår trerättersmeny samt 2 glas vin alternativt öl, lättöl/mineralvatten samt kaffe/the. Alla priser ovan är exkl. moms.
Vid avbeställning efter 20 november debiteras 900 kr + moms. Vid avbeställning efter 30 november debiteras full avgift.
Boende
Beställning av rum görs av deltagarna själva. Vi har förhandsbokat rum på Växjö konserthus/Elite Park Hotel, Västra Esplanaden 10-14, Växjö och Elite Stadshotellet, Kungsgatan 6 Växjö Beställning av dessa rum görs senast 28 oktober på bokning.vaxjo@elite.se eller telefon 0470 - 70 22 00. Ange bokningskod SLU2019 för att få konferenspriset 996 kr + moms för ett enkelrum och 1 263 + moms för ett dubbelrum. Ett alternativ är Quality Hotell, Royal Corner, Liedbergsgatan 11, telefon 0470-701 000 q.royalcorner@choice.se, där priset är 990 kr + moms för standardrum och 1 197 kr + moms för superiorrum. Ange bokningskod Alnarp2019. Sista bokningsdag här är 18 november.
Resa
Tåg eller buss: Växjö konserthus/Elite Park Hotel, Västra Esplanaden 10-14, ligger 5-10 minuters promenad från Växjö resecentrum.
Bil: Bilparkeringar finns i anslutning till hotellet. Parkeringsbiljetter kan köpas i automat eller i hotellets reception. Det finns även kommunala parkeringar runt om från 5:-/h till 20:-/h samt parkeringshus. De kommunala tar betalt mellan kl 09.00-18.00 och gratis resten av dygnet.
Kontakt
Kontaktperson för frågor angående anmälan, specialkost etc: jeanette.donner@slu.se
Kontaktperson för program och innehåll: Carl-Otto Swartz Carl.Otto.Swartz@slu.se