Nu är vi Live på Hästkliniken!!

Senast ändrad: 16 januari 2021

Välkomna till ert nya journalsystem Provet Cloud för Hästkliniken, Bildklinikens hästpatienter samt klinkems prover från hästkliniken. Nu har vi gått Live och överföringen av gamla journaler har gått bra. De inneliggande patienterna håller just nu på att föras in i systemet. Länken till systemet har du fått på din mail och den finns sparad på klinikdatorerna.

 

OBS! Nu är systemet på riktigt så du kan inte testa saker utan får enbart journalföra och söka på det du behöver i ditt arbete. För er som vill fortsätta testa är testsystemet fortsatt öppet. (www.provetcloud.com/3949)

 

I det riktiga systemet finns två testpatienter, dessa vill vi inte att ni rör dom är för systemtester av integrationer för superanvändare. Om du behöver provdebitera något så ska man i Provet Cloud istället använda preliminär prisuppgift. Se Lathund i kunskapsbasen eller fråga en superanvändare hur man gör.

 

Vi kommer nu under Go-Live helgen att ha support dygnet runt och sen enligt detta schema, här finns kontaktuppgifter och hur du ska rapportera eller ta kontakt: HÄR

 

Supporten kommer att hålla till i studentrummet bredvid Hästs rondrum.

 

För att komma i kontakt med supporten:

 

Ring: 2933 (06-23.30 första 2 veckorna)

Maila: support.provetcloud@slu.se

 

Vi ses och vi ska försöka att finnas här som support och göra systembytet så smidigt som möjligt för er.

 

Med Vänliga Hälsingar

Projektledningen och alla superanvändare