SLU-nyhet

Hållbar förändring kräver samarbete

Publicerad: 15 juni 2022
Magnus Ljung

Forskargruppen på SLU RådNu ska bidra till ett hållbart lantbruk och hållbar mark- och vattenanvändning.

Vårt fokus är rådgivning, kommunikation och lärande och vi kompletterar annan viktig forskning på SLU. Det som karakteriserar vår forskning är att den är tillämpad. Övergripande bidrar vi till samhällets förmåga att hantera flaskhalsarna. Vi stärker andras kapacitet att agera och själva ta ansvar och utvecklar ny kunskap om framgångsfaktorer för samverkan och lärande, säger Magnus Ljung, verksamhetsledare på SLU RådNu. 

Läs mer i nyhetsbrevet


Kontaktinformation

Magnus Ljung
Agronomie doktor, statskonsulent och verksamhetsledare för SLU RådNu.

magnus.ljung@slu.se
tel: +46 511 671 17, +46 70 338 71 17