SLU-nyhet

Var med i den digitala kampen mot Coronakrisen

Publicerad: 02 april 2020

Hack the Crisis Sweden, ett digitalt online hackaton i kampen mot Covid-19 går av stapeln den 3-6 april. Du som medarbetare på SLU uppmanas att delta med din expertis och kreativitet.

Vi står inför den största krisen i modern tid. Vi måste agera nu. Sverige rankas som ett av världens mest innovativa länder – nu är det upp till bevis. Tillsammans måste vi släppa loss all tänkbar kraft för att bidra till att lösa krisen. 

Alla som vill bidra kan gå in på hackthecrisis.se och delta med lösningar för allt från digital smittspårning, delning av kritiska resurser eller stöd till isolerade. Detta är ett ypperligt tillfälle för alla på SLU att delta med sin expertis, kreativitet och engagemang.  

Hack the Crisis syftar till att hitta konkreta lösningar som snabbt ska kunna användas av olika myndigheter. Fokus ligger på tre syften - rädda liv, rädda samhälle och rädda näringsliv. Delta enskilt eller i grupp. 

Läs mer och anmäl dig på www.hackthecrisis.se.

Fakta:

Hack the Crisis Sweden är ett online hackaton som arrangeras av DIGG, Hack for Sweden, Openhack och Regeringen.  


Kontaktinformation