6 feb

Lilla Edet

SustAinimal tipsar: Workshop om hållbar och lönsam betesdrift

AgroVäst bjuder in till en workshop ”hållbar och lönsam betesdrift” den 6 februari 9.30-15.30 i Västerlanda bygdegård, utanför Lilla Edet. Workshopen är öppen för alla som vill delta.

Vi kommer att få lyss­na till när en mjölkproducent, en dikalvsproducent och en lammproducent berättar om varför bete är så viktigt i deras produktion, vad de har för betesstrategi på åker- respektive naturbete och vilka arter de har valt att ha i sina betesfröblandningar. Efter presentationerna hålls gruppdiskussioner kring betesdrift som slutligen diskuteras i helgrupp. Dagen avslutas med ett studiebesök hos Johan Stegard, Elfhems gård för nötköttsproduktion i Västerlanda.

Sista anmälan är 2 februari.

Läs mer och anmäl dig

Fakta

Tid: 2024-02-06 09:30 - 15:30
Ort: Lilla Edet

Kontaktinformation