15
sep
Zoom

Utbildning i lönebildning och lönesättande samtal

interna händelser | intern personalutbildning | seminarier, workshops |

Alla lönesättande chefer bjuds in till en utbildning i lönebildning och lönesättande samtal. Utbildningen ges vid två tillfällen, 10 och 15 september.

Syftet med utbildningen är att du ska få ökad kunskap om lönesättning, lönerevisionsprocessen vid SLU samt hur revisionsmodellen ”lönesättande samtal” går till i praktiken.

Under förmiddagen kommer vi att gå igenom och prata om ovanstående områden. På eftermiddagen fördjupar vi oss ytterligare i lönesättande samtal med praktiska övningar och diskussioner.

Alla lönesättande chefer vid SLU som inte har gått utbildningen tidigare förutsätts delta i årets utbildning. Du som har deltagit tidigare är också välkommen, men om det uppstår platsbrist kommer vi att prioritera de chefer som inte har gått tidigare.

Utbildningen kommer att ges på Zoom. Vi återkommer med inloggningsuppgifter för Zoom efter sista anmälningsdatum, 3 september.

10 september kl.09.00-15.00 eller
15 september kl.09.00-15.00

Anmäl dig så snart som möjligt men senast 3 september på medarbetarwebben via SLU:s kursadministrativa system, via knappen nedan.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till HR-specialister Agneta Rösth Ekmyr och Helén Widén.

Varmt välkommen!

Fakta

Tid: 2021-09-15 09:00 - 15:00
Ort: Zoom
Sista anmälningsdag: 3 september 2021

Kontaktinformation

Sidansvarig: sara.andersson@slu.se