3 apr
6 apr

Online www.hackthecrisis.se, Online

Var med i den digitala kampen mot Coronakrisen

seminarier, workshops |

Hack the Crisis Sweden, ett digitalt online hackaton i kampen mot Covid-19 går av stapeln den 3-6 april. Detta är ett ypperligt tillfälle för alla på SLU att delta med sin expertis, kreativitet och engagemang.

Vi står inför den största krisen i modern tid. Vi måste agera nu. Sverige rankas som ett av världens mest innovativa länder – nu är det upp till bevis. Tillsammans måste vi släppa loss all tänkbar kraft för att bidra till att lösa krisen. 

Alla som vill bidra kan gå in på hackthecrisis.se och delta med lösningar för allt från digital smittspårning, delning av kritiska resurser eller stöd till isolerade. Detta är ett ypperligt tillfälle för alla på SLU att delta med sin expertis, kreativitet och engagemang.  

Hack the Crisis Sweden syftar till att hitta konkreta lösningar som snabbt ska kunna användas av olika myndigheter. Fokus ligger på tre syften - rädda liv, rädda samhälle och rädda näringsliv. 

Läs mer och anmäl dig på hackthecrisis.se. Delta enskilt eller i grupp. 

Fakta

Tid: 2020-04-03 15:00 - 2020-04-06
Ort: Online
Lokal: Online www.hackthecrisis.se
Arrangör: Hack for Sweden
Mer information:

Läs mer och anmäl dig på hackthecrisis.se. All kommunikation sker via websidan, som uppdateras regelbundet.  

Hack the Crisis Sweden är ett online hackaton som arrangeras av DIGG, Hack for Sweden, Openhack och Regeringen.  Kontaktinformation