26
nov
Zoom

Horisont Europa

seminarier, workshops |

Registrera dig för dessa informationstillfällen runt Horisont Europa och lär dig mer kring var du kan hitta finansiering för din forskning.

Välkommen till den här webinar-serien, gemensamt anordnad av universiteten i Lärosäten Syd. Serien presenterar möjligheterna till samarbetsforskning inom Europeiska Kommissionens forskning och innovationsprogram Horisont Europa. Vi organiserar en serie med fem webinarier där vi under varje webbseminarium ger en kort introduktion till Horisont Europa och ger dig mer bakgrund till syftet och sammanhanget för varje kluster, samt tidig information om kommande utlysningar som planeras 2021-2022. Medverkar gör representanter från Europeiska Kommissionen, de svenska nationella kontaktpunkterna och våra universitets forskningstjänster/bidragskontor. Du får inspirerande exempel från kollegor med erfarenhet av ramprogrammen och det kommer att finnas möjligheter att ställa frågor direkt till talarna.

När?

  • 12 November, 14:00-16:30 –Health
  • 16 November, 14:00-16:30 –Culture, Creativity and Inclusive Society; and Civil Security for Society
  • 18 November, 14:00-16:30 –Digital, Industry and Space
  • 20 November, 14:00-16:30 –Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture and Environment
  • 26 November, 14:00-16:30 –Climate, Energy and Mobility

Registrera dig här: https://larosatensyd.se/en/horizon-europe-webinar-series/

Fakta
Tid: 2020-11-26 14:00
Ort: Zoom
Sidansvarig: lars-erik.lindell@slu.se