Service Ull sköter nu om våra institutionsbilar

Senast ändrad: 01 december 2022
Bild på en grå Volvo snett framifrån. Foto.

Från november tar vi hjälp av Service Ull för service, tvätt och däckbyten på våra institutionsbilar.

Eftersom Rainer dragit söderut för att tillbringa pensionärsliv i solen så tar vi nu hjälp av Service Ull för att ta hand om våra bilar. Det är Johan Strandberg Andersson som Rainer har lämnat över till.

Alla bilarna har nu vinterdäcken på.

Informationen om våra bilar på Insidan har uppdaterats.

Tvätt, service, däckbyten mm bokar de själva in i vår kalender. Ibland kan ni komma att bli kontaktade för att skifta bil så att det passar med service eller tvätt mm. Då vi inte har någon på institutionen som dagligen inspekterar bilarna så är det viktigt att varje förare tar en extra koll och rapporterar eventuella fel eller brister.

Kom ihåg att ni alltid ska tömma bilarna på det material ni packat in, plocka som vanligt bort skräp och meddela Johan Strandberg Andersson om det skulle behövas en extra tvätt eller om det behövs service.

Det är viktigt att instruktionerna för bokning, kontroll, felanmälan och städning mm följs. Handledare har ansvar för att studenter som använder bilarna får en ordentlig introduktion och information om vad som gäller, exempelvis att bokning görs enligt instruktion med tydlig start och sluttid och att telefonnummer till föraren anges.

Alla behöver ha som vana att ta en sväng runt bilen för att kolla att allt verkar OK, exempelvis att det inte uppstått någon skada, att det inte är punktering osv. Lyssna och lukta om det är något som verkar avvika mot det normala. Alla eventuella upptäckta eller misstänkta fel måste meddelas till huv.administration@slu.se.