Nominera till pedagogiska priset 2020

Publicerad: 26 oktober 2020

Nu är det dags att nominera till pedagogiska priset 2020. I år vill vi speciellt uppmärksamma dem som på ett förtjänstfullt och pedagogiskt sätt har hanterat den snabba omläggningen till digital undervisning som skedde i samband med Covid-19 pandemin.

Ett pris är individuellt (lärare, studierektor eller motsvarande) och ett pris är ett lagpris (lärarlag institution eller motsvarande).

Alla som gjort en framstående pedagogisk insats som gynnar studenternas lärande kan nomineras. Prispengen är 25 000 kronor.

Hur ska nomineringen skrivas?

Nomineringen ska i år beskriva med tydliga exempel och motiveringar på vilket sätt pedagogen eller arbetslaget arbetat för att skapa förutsättningar för studenters lärande och hur de bidragit till pedagogisk utveckling i samband med den snabba omläggningen till digital undervisning som skedde på grund av Covid-19 pandemin.

Nomineringar kan göras från 26 oktober till 25 november.

Sidansvarig: ld-webb@slu.se