3
maj
Online

Gökotta med CNV: Framtidsspaning

seminarier, workshops |
Orkideer i solnedgång

GÖKOTTA MED CNV 3 maj kl 08:15.Vad är morgondagens naturvägledning och vem är framtidens naturvägledare? Det vet vi inte, men en sak är säker: Framtidens människor kommer mer än någonsin att behöva ha en relation till och förståelse för naturen.

Välkommen på gökotta med CNV – ett morgonwebbinarium där vi spanar tillsammans. Vi inleder gökottan med att presentera slutsatser från en framtidsstudie. Sedan kommer vi diskutera i grupper och lyfta idéer och förslag. Dina tankar är viktiga i det arbetet! Mötet kommer leda till slutsatser som CNV kommer presentera i en rapport med åtgärdsförslag. Ta chansen och påverka framtidsvisionen! 

En gökotta är ett digitalt morgonmöte för erfarenhetsutbyte mellan naturvägledare. Varmt välkommen att höra andra naturvägledares tankar och dela med dig av dina idéer. Och du behöver naturligtvis inte vara naturvägledare för att vara med, intresse räcker. Ha morgonfikat redo så kör vi!

 

Gökottan är genomförd. Tack till alla er som var med!

 

Fakta

Tid: 2022-05-03 08:15 - 09:30
Ort: Online
Arrangör: SLU Centrum för naturvägledning
Sista anmälningsdag: 2 maj 2022
Pris: Kostnadsfritt
Mer information:

Kontakta gärna Per Bengtson, SLU Centrum för naturvägledning,  per.bengtson@slu.seKontaktinformation

SLU Centrum för naturvägledning (CNV)
Institutionen för stad och land, SLU
cnv@slu.se
slu.se/cnv