26
nov
Uppsala

Workshop: Gemensam sak

Commoncauseinbjudan300.jpg

Vill du engagera människor i till exempel naturvård, klimat och miljö? Det kan upplevas som stort, svårt - och viktigt! Som naturvägledare har man också stora möjligheter att nå fram i dessa frågor.

Workshopen Gemensam sak presenterar resultat från socialpsykologisk forskning och ger inblick i hur värderingar styr våra beteenden och vårt engagemang. Kunskapen blir ett användbart verktyg i kommunikationen med olika målgrupper och för att uppnå verksamhetens mål och syfte. Workshopen leds av Pella Thiel och anordnas av Svenska djurparksföreningens utbildarnätverk i samarbete med CNV. Läs mer om workshopen här.


Kontaktinformation

Centrum för naturvägledning (CNV)
Institution för stad och land, SLU
cnv@slu.se
www.cnv.nu

Sidansvarig: cnv@slu.se