26
aug
Stockholm

Matologi - matfestival om svinn och klimat

evenemang |
matologi2.jpg

För tredje året i rad är Matologi tillbaka den 26 augusti 2017 på Norra Bantorget i Stockholm. Årets tema: svinn och klimat.

Här samlas mat- hälso- och miljöintresserade storstadsbor, kockar, foodies, forskare och producenter i den urbana stadsmiljön. 

I år växer Matologi och besökaren möter även företag och organisationer som arbetar med primärproduktion, livsmedelsförädling, restauranger, dagligvaruhandel, offentliga aktörer inom mat- och klimatområdet, intresseorganisationer och företag som säljer produkter och tjänster kopplade till svinn och klimat.

Fakta
Tid: 2017-08-26
Ort: Stockholm
Mer information:

Läs mer om programmet på www.matologi.nu

Om matologi

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) jobbar med forskning och utbildning inom livs- och miljövetenskapliga ämnen, med strävan mot en grönare och mer hållbar värld. Matologis syfte är att sprida kunskap för att människor ska kunna göra bättre och mer medvetna val kring de livsmedel de väljer och få kunskap om hur vi kan använda vår världs resurser på ett hållbart sätt.Kontaktinformation
Sidansvarig: anna.bleckert@slu.se